Giriş Kayıt
Kôsuke Oshida

Kôsuke Oshida


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Kôsuke Oshida, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yabancı
2018 Suç Yapımcı 6.3 15,698
2012 Suç Yapımcı 6.7 341
2010 Dram Yapımcı 4.4 98
2007 Dram Yapımcı 6.3 157
2006 Korku Yapımcı 6.1 538
2005 Dram Yapımcı 7.0 420

11 Eylül
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 5,213
1998 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 1,373
1997 Dram Çeşitli 7.4 5,049
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (453,468) American Gods (3,407) Into the Badlands (2,338) Gotham (2,170) Supernatural (2,131) The Big Bang Theory (2,039) Vikings (1,891) Arrow (1,332) The Blacklist (1,247) This Is Us (1,216)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019