Giriş Kayıt
Sasha Demello

Sasha Demello


Sanat Bölümü

Sasha Demello, sanat bölümü.

A Futile and Stupid Gesture (2018), (2014) Kaset İşi (2014), (2016) Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak (2016), (2012) Dalgaların Peşinde (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Çeşitli 6.8 10,230

Kong: Kafatası Adası
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 230,602

Mike ve Dave: Ah Bir Sevgili Yapsak
2016 Macera Çeşitli 6.0 73,704
2015 Komedi Çeşitli 5.9 9,532
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.5 7,007

Kaset İşi
2014 Komedi Çeşitli 5.1 99,527

Evde Curcuna
2012 Komedi Çeşitli 6.1 23,582

Dalgaların Peşinde
2012 Biyografi Çeşitli 7.2 28,821

Boyun Eğmeyeceğim
2012 Dram Çeşitli 6.4 5,876
2010 Aksiyon Çeşitli 7.4 60,752
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019