Giriş Kayıt
Andre Forni

Andre Forni


Animasyon, Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Andre Forni, animasyon, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Sanat Bölümü 5.5 93
2013 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
5.1 743
2013 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 1,172

Çılgın Dostlar 3
2010 Animasyon Animasyon 5.2 8,397

Çılgın Dostlar 2
2008 Animasyon Animasyon 5.6 19,103

Kung Fu Panda: Öfkeli Beşli'nin Sırları
2008 Animasyon Animasyon 7.2 6,546
Dizi Altyazıları
Vikings (3,182) Supernatural (3,024) Arrow (2,394) The Flash (1,953) Supergirl (1,112) La Casa de Papel (935) Counterpart (897) Friends (745) The Protector (730) Black Mirror (666)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018