Giriş Kayıt
Lisa Liu

Lisa Liu


Müzisyen

Lisa Liu, müzisyen.

Advantageous (2015), (2011) Margaret (2011), (2011) The Voice (2011), (2006) America's Got Talent (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzikal Müzik 7.0 492
2016 Kısa Metraj Müzik    
2015 Dram Müzik 6.2 3,661
2012 Korku Müzik    
2011 Dram Müzik 6.5 14,465
2011 Game-Show Müzik 6.6 10,770
2010 Komedi Müzik 6.3 31
2006 Game-Show Müzik 5.7 8,162
2004 Müzik Müzik 4.5 4,092
Dizi Altyazıları
Vikings (4,040) Arrow (2,641) The Flash (2,334) Supernatural (1,664) Titans (1,655) Doctor Who (1,496) Outlander (1,392) The Gifted (1,128) The Big Bang Theory (1,101) La Casa de Papel (1,015)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018