Giriş Kayıt
Danny McLeod

Danny McLeod


Yönetmen Asistanı, Oyuncu, Sanat Bölümü

Danny McLeod, yönetmen asistanı, oyuncu, sanat bölümü.

Çizgi Ötesi (2017), Braven (2018), Frontier (2016), Eddie: The Sleepwalking Cannibal (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dan McLeod
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.1 133
2018 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 23,518

Suyun Sesi
2017 Macera Yönetmen Asistanı 7.3 312,429

Çizgi Ötesi
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.2 34,223
2017 Dram Yönetmen Asistanı 8.4 15,638
2017 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 501
2016 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.6 11,695
2016 Macera Yönetmen Asistanı
Sanat Bölümü
7.3 13,195
2016 Dram Sanat Bölümü 6.6 185
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 672
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 7.9 4,013

Azınlık Raporu
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 9,283
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 24,847
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 71,647
2013 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.9 2,301
2012 Komedi Casting
Yapımcı
Yönetmen Asistanı
5.6 1,366

Kader Günü
2011 Aksiyon Çeşitli 5.2 11,766
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 1,877
2010 Komedi Yönetmen Asistanı
Çeşitli
7.3 2,757

Duvarın Arkasında
2008 Korku Oyuncu 3.7 542

Jesse Stone: Taş Soğuğu
2005 Suç Dublör 7.2 5,099
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019