Giriş Kayıt
Jack Fox

Jack Fox


Oyuncu

Jack Fox, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Sanditon (2019), Blood Moon (2014), (2013) Dracula (2013), (2011) Fresh Meat (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu 6.5 217
2022 Komedi Oyuncu 6.3 26
2019 Dram Oyuncu 7.7 17,913

Johnny English Tekrar İş Başında
2018 Aksiyon Oyuncu 6.2 82,443

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.2 19,920
2016 Gerilim Oyuncu 4.5 1,400
2016 Dram Oyuncu 5.2 1,955
2015 Dram Oyuncu 5.2 1,276
2014 Korku Oyuncu 4.6 1,088
2014 Macera Oyuncu 7.2 11,471
2013 Dram Oyuncu 7.3 30,069
2012 Dram Oyuncu 7.4 241
2011 Komedi Oyuncu 7.8 19,358
2001 Talk-Show Oyuncu 3.1 245
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024