Giriş Kayıt
Guy Broussard

Guy Broussard


Kameraman

Guy Broussard, kameraman.

Çifte Soygun (2011), Never Back Down 2: The Beatdown (2011), Prens (2014), Pazarı Unutma (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Kranvis
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Kameraman 6.3 204
2017 Komedi Kameraman 7.9 86
2017 Biyografi Kameraman 5.8 17,913
2016 Komedi Kameraman 5.9 67

Uyumsuz Serisi: Yandaş
2016 Aksiyon Kameraman 5.7 92,126
2016 Aksiyon Kameraman 5.5 278
2015 Korku Kameraman 3.6 290

Fantastik Dörtlü
2015 Aksiyon Kameraman 4.3 137,772
2015 Suç Kameraman 7.3 29,000
2015 Aksiyon Kameraman 4.2 14,261

Mükemmel Uyum 2
2015 Komedi Kameraman 6.4 128,044
2015 Aksiyon Kameraman 5.3 2,093
2015 Aksiyon Kameraman 5.0 2,303
2015 Biyografi Kameraman 7.5 67,610

Kötülük Diyarı
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 7,438
2014 Belgesel Kameraman 6.2 634
2014 Dram Kameraman 5.5 2,477
2014 Korku Kameraman 3.5 500

Prens
2014 Aksiyon Kameraman 4.6 15,670
2014 Dram Kameraman 6.9 1,973

Labirent: Ölümcül Kaçış
2014 Aksiyon Kameraman 6.8 380,596
2014 Suç Kameraman 9.0 426,132
2014 Aksiyon Kameraman 4.7 2,223

Percy Jackson: Canavarlar Denizi
2013 Macera Kameraman 5.8 100,874

Pazarı Unutma
2013 Dram Kameraman 7.0 10,278

Teksas Katliamı 3D
2013 Korku Kameraman 4.8 41,112
2013 Dram Kameraman 7.6 3,217
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 446,736

Göçebe
2013 Macera Kameraman 5.9 104,491
2013 Biyografi Kameraman 6.5 4,690

Evrenin Askerleri: İntikam Günü 3D
2012 Aksiyon Kameraman 5.1 18,008

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 2
2012 Macera Kameraman 5.5 211,890
2012 Aksiyon Kameraman 5.8 10,180
2011 Komedi Kameraman 5.6 49
2011 Bilim-Kurgu Kameraman 3.0 600

Hayatının Seçimi
2011 Dram Kameraman 6.5 17,564

Çifte Soygun
2011 Komedi Kameraman 6.4 30,115

Alacakaranlık Efsanesi : Şafak Vakti Bölüm 1
2011 Macera Kameraman 4.9 205,399
2011 Aksiyon Kameraman 4.8 11,126

Nehirdeki Canavar
2011 Korku Kameraman 3.8 2,543
2011 Dram Kameraman 5.6 641
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 16,396
2011 Korku Kameraman 3.9 2,089
2011 Korku Kameraman 3.5 2,877
2011 Korku Kameraman 5.7 5,816
2011 Suç Kameraman 7.3 14,076
2010 Korku Kameraman 4.8 1,651
2010 Fantastik Kameraman 3.7 871

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.3 771,563
2010 Aksiyon Çeşitli 3.9 2,684
2005 Game-Show Çeşitli 6.8 9,681
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019