Giriş Kayıt
Senol Sönmez

Senol Sönmez


Yönetmen, Senarist

Senol Sönmez, yönetmen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yönetmen 7.5 2,837
2017 Dram Yönetmen 6.3 26
2015 Komedi Yönetmen 6.0 706
2015 Komedi Yönetmen 6.8 4,240
2013 Komedi Yönetmen 6.2 74
2010 Komedi Yönetmen
Senarist
5.9 477
2007 Dram Yönetmen 3.5 11
Dizi Altyazıları
Daredevil (6,115) Supernatural (4,811) Shameless (3,994) The Big Bang Theory (3,893) The Flash (2,714) Better Call Saul (2,343) A Discovery of Witches (2,249) Titans (1,890) Doctor Who (1,825) La Casa de Papel (1,414)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018