Giriş Kayıt
Marco Antonio Salgado

Marco Antonio Salgado


Yapımcı, Oyuncu

Marco Antonio Salgado, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 6.0 7
2018 Suç Yapımcı    
2018 Komedi Yapımcı    
2017 Korku 5.8 34
2016 Aksiyon Yapımcı 6.3 491
2016 Komedi Yapımcı 5.6 97
2016 Dram Yapımcı 7.2 41
2015 Aksiyon Yapımcı 4.8 103

Acı Sokağı
2015 Suç Yapımcı 6.5 213
2014 Komedi 6.5 225
2014 Korku Yapımcı 4.9 289
2012 Dram Yapımcı 5.5 64
2012 Romantik Yapımcı
Çeşitli
5.6 465
2010 Yapımcı
Oyuncu
5.4 19
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,698) Vikings (3,653) Arrow (2,617) The Flash (2,226) Supergirl (1,175) La Casa de Papel (1,149) Counterpart (1,041) Friends (991) The Protector (921) Black Mirror (801)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018