Giriş Kayıt
Marco Antonio Salgado

Marco Antonio Salgado


Yapımcı, Oyuncu

Marco Antonio Salgado, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı    
2018 Suç Yapımcı    
2018 Komedi Yapımcı    
2017 Korku 5.9 32
2016 Aksiyon Yapımcı 6.3 463
2016 Komedi Yapımcı 6.0 17
2016 Dram Yapımcı 7.5 8
2015 Aksiyon Yapımcı 4.7 67

Acı Sokağı
2015 Suç Yapımcı 6.4 209
2014 Komedi 6.5 223
2014 Korku Yapımcı 4.9 244
2012 Dram Yapımcı 5.7 54
2012 Romantik Yapımcı
Çeşitli
5.7 403
2010 Yapımcı
Oyuncu
6.6 11
Film Altyazıları
The Meg (3,770) Ant-Man and the Wasp (3,461) The Spy Who Dumped Me (2,876) Apostle (2,713) I Still See You (1,891) Deadpool 2 (1,194) Destination Wedding (1,185) The Equalizer 2 (1,105) Skyscraper (948) UFO (841)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018