Giriş Kayıt
Jonathan Smith

Jonathan Smith


Kameraman

Jonathan Smith, kameraman.

Diğer Bir İsmi: John Brian Smith
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı
2018 Aksiyon Kameraman 8.5 569,808

Suikastçı
2017 Aksiyon Kameraman 6.2 55,049
2016 Aksiyon Kameraman 5.7 11,455
2015 Dram Kameraman 5.2 255
2015 Dram Kameraman 8.4 120,109

Küçük Karmaşa
2014 Dram Kameraman 6.5 17,526

Umudun Peşinde
2013 Biyografi Kameraman 7.6 87,481

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Kameraman 7.0 515,940

Kapalı Devre
2013 Suç Kameraman 6.2 20,141

Tek Hakkın Var
2013 Biyografi Kameraman 6.8 10,362

Dörtlü
2012 Komedi Kameraman 6.8 17,681
2011 Aksiyon Çeşitli 4.8 35,135
2011 Komedi Kameraman 8.0 3,243

Uzaylıların Şafağı
2011 Aksiyon Çeşitli 6.6 92,441
2010 Aksiyon Çeşitli 6.7 236,195
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019