Giriş Kayıt
Damien Climent

Damien Climent


Animasyon, Görsel Efekt

Damien Climent, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 6.4 15

Pas ve Kemik
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 57,150
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.6 2,541
2009 Komedi Animasyon 6.3 915
2009 Animasyon Animasyon 7.6 4,750
2009 Macera Animasyon 4.5 857
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018