Giriş Kayıt
Damien Climent

Damien Climent


Animasyon, Görsel Efekt

Damien Climent, animasyon, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Animasyon Animasyon 6.4 15

Pas ve Kemik
2012 Dram Görsel Efekt 7.5 56,651
2012 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.6 2,541
2009 Komedi Animasyon 6.3 915
2009 Animasyon Animasyon 7.6 4,750
2009 Macera Animasyon 4.5 857
Film Altyazıları
Upgrade (12,233) Tag (6,566) Deadpool 2 (6,448) Avengers: Infinity War (3,442) Skyscraper (2,619) The Endless (2,335) Adrift (2,124) Down a Dark Hall (887) Ah-ga-ssi (862) Bad Samaritan (822)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,204) The 100 (2,175) La casa de papel (2,161) Better Call Saul (2,129) Suits (1,588) Yellowstone (1,272) Black Mirror (1,156) Friends (1,138) Vikings (1,126) Westworld (1,048)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018