Giriş Kayıt
Kevin Finn

Kevin Finn


Editör, Yapımcı, Yönetmen

Kevin Finn, editör, yapımcı, yönetmen.

Chelsea Does (2016), Two Men Went to War (2002), (2005) Hell's Kitchen (2005), (2002) The Bachelor (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Belgesel Editör 7.4 2,120
2012 Reality-TV Yapımcı 6.3 13
2005 Game-Show Editör 7.1 16,760
2004 Müzik Editör 6.4 1,161
2003 Game-Show Editör 3.2 4,163
2002 Komedi Editör 6.7 808
2002 Game-Show Editör
Yönetmen
3.1 5,372
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019