Giriş Kayıt
Petra Bryant

Petra Bryant


Oyuncu

Petra Bryant, oyuncu.

Girl on a Rocking Horse TV Pilot (2016) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Tarihi Oyuncu 6.0 41
2017 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.6 1,272
2017 Komedi Oyuncu 4.4 446

Cin Çıkarması
2016 Gerilim Oyuncu 4.9 480
2016 Gizem Oyuncu
Çeşitli
5.1 373

Ruhlar Evi
2016 Dram Oyuncu 3.5 146
2014 Suç Oyuncu 4.4 383
2014 Suç Oyuncu 2.8 255
Dizi Altyazıları
Vikings (10,571) True Detective (4,802) The Punisher (4,154) Luther (2,963) The Big Bang Theory (2,377) Supernatural (2,337) The Flash (1,873) Project Blue Book (1,727) Gotham (1,672) The Blacklist (1,517)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019