Giriş Kayıt
Greg Cheng

Greg Cheng


Görsel Efekt, Kameraman, Sanat Bölümü

Greg Cheng, görsel efekt, kameraman, sanat bölümü.

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları (2008), Soldaki Son Ev (2009), Arkadaşımın Aşkı (2008), Gezgin Pantolon Kardeşliği 2 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Greg Bot Cheng
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 25,324
2016 Dram Görsel Efekt 7.1 4,349
2016 Dram Görsel Efekt 6.7 3,928
2016 Komedi Görsel Efekt 6.1 2,198
2016 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 10,308
2016 Macera Görsel Efekt 6.8 699
2016 Dram Görsel Efekt 4.6 326
2015 Aksiyon Görsel Efekt 6.2 3,871
2015 Kısa Metraj Görsel Efekt 7.5 25
2015 Komedi Kameraman 7.4 29

12 Maymun
2015 Macera Görsel Efekt 7.7 34,512
2015 Korku Görsel Efekt 4.7 1,903
2015 Suç Görsel Efekt 7.2 2,315
2015 Suç Görsel Efekt 7.7 9,833
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 24,173
2015 Dram Görsel Efekt 6.8 5,213
2014 Dram Sanat Bölümü 8.0 566
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 42,312
2014 Komedi Görsel Efekt 7.5 7,662
2014 Aksiyon Kameraman 6.3 10
2014 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 5,214
2014 Kısa Metraj Görsel Efekt    
2014 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 945
2013 Suç Görsel Efekt 7.6 6,684
2013 Dram Görsel Efekt 7.4 26,669
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 391
2013 Suç Görsel Efekt 8.3 67,313
2013 Korku Çeşitli
Görsel Efekt
4.7 124
2012 Komedi Görsel Efekt 8.4 34

Deney Fareleri
2012 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 3,982
2012 Dram Görsel Efekt 7.4 40,560
2012 Komedi Görsel Efekt 7.4 22,472
2011 Dram Görsel Efekt 7.9 106,496

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Görsel Efekt 8.3 771,725
2010 Suç Görsel Efekt 7.6 32,525
2010 Korku Görsel Efekt 6.1 30,009
2010 Komedi Görsel Efekt 8.2 27,733
2010 Suç Görsel Efekt 7.0 24,793

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 63,924
2009 Korku Görsel Efekt 5.3 13,219

4. Tür
2009 Gizem Görsel Efekt 5.9 69,358

Bir Köpek Yılı
2009 Komedi Görsel Efekt 6.1 2,552

Soldaki Son Ev
2009 Korku Görsel Efekt 6.6 78,342

Sislerin İçinden
2009 Suç Görsel Efekt
Editorial Department
6.1 14,958

Son Oyun
2009 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 31,737
2009 Korku Görsel Efekt 5.5 6,527
2009 Talk-Show Yönetmen
Editör
Kameraman
9.0 281

Arkadaşımın Aşkı
2008 Komedi Görsel Efekt 5.9 40,466
2008 Dram Görsel Efekt 8.1 660,593

Tatil Gibisi Yok
2008 Komedi Görsel Efekt 6.1 3,453

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 80,043

Nick ve Norah'nın Bitmeyen Şarkıları
2008 Komedi Görsel Efekt 6.7 83,553

Gezgin Pantolon Kardeşliği 2
2008 Komedi Görsel Efekt 6.2 25,017
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 335,991

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 64,500
2007 Komedi Görsel Efekt 8.3 161,958
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 206,841

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 105,079

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Görsel Efekt 5.3 5,136
Dizi Altyazıları
True Detective (6,985) Shameless (3,363) Vikings (2,719) Inside No. 9 (1,928) Shooter (1,599) Gotham (1,480) The Umbrella Academy (1,111) The Blacklist (1,046) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (872)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019