Giriş Kayıt
Elodie Brunner

Elodie Brunner


Yapımcı

Elodie Brunner, yapımcı.

Yuva (2008), As Mil e Uma Noites: Volume 1, O Inquieto (2015), As Mil e Uma Noites: Volume 2, O Desolado (2015), As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 6.9 45
2015 Dram Yapımcı 6.5 876
2015 Dram Yapımcı 7.2 1,105
2015 Dram Yapımcı 7.0 1,722
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.1 101

İranlı
2014 Belgesel Yapımcı 6.6 118
2014 Kısa Metraj Yapımcı 7.8 149
2013 Aksiyon Yapımcı 5.7 103

Yuva
2008 Dram Yapımcı 7.0 3,562
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018