Giriş Kayıt
Elodie Brunner

Elodie Brunner


Yapımcı

Elodie Brunner, yapımcı.

Yuva (2008), As Mil e Uma Noites: Volume 1, O Inquieto (2015), As Mil e Uma Noites: Volume 2, O Desolado (2015), As Mil e Uma Noites: Volume 3, O Encantado (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı    
2015 Dram Yapımcı 6.5 868
2015 Dram Yapımcı 7.2 1,099
2015 Dram Yapımcı 7.0 1,704
2014 Komedi Yapımcı
Çeşitli
6.3 82

İranlı
2014 Belgesel Yapımcı 6.7 102
2014 Kısa Metraj Yapımcı 8.2 87
2013 Aksiyon Yapımcı 6.2 77

Yuva
2008 Dram Yapımcı 7.0 3,220
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,394) Shameless (2,113) Fear the Walking Dead (1,754) Suits (1,591) Castle Rock (1,474) Bodyguard (1,347) La Casa de Papel (1,306) Mayans M.C. (1,126) The 100 (1,094) The Sinner (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018