Giriş Kayıt
Jacob Speirs

Jacob Speirs


Animasyon, Görsel Efekt, Senarist

Jacob Speirs, animasyon, görsel efekt, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Çeşitli 7.6 3,794

Cesur
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.1 323,941

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 809,944
2008 Animasyon Senarist 7.7 8,809

Vol. İ
2008 Animasyon Animasyon 8.4 870,559
Dizi Altyazıları
The Big Bang Theory (2,213) Arrow (1,914) Outlander (1,332) Supernatural (1,260) Better Call Saul (1,103) La Casa de Papel (1,058) The Last Ship (1,042) Titans (982) Legends of Tomorrow (948) Doctor Who (876)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018