Giriş Kayıt
Jacob Speirs

Jacob Speirs


Animasyon, Görsel Efekt, Senarist

Jacob Speirs, animasyon, görsel efekt, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Çeşitli 7.9 992

Cesur
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.1 319,186

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 797,289
2008 Animasyon Senarist 7.8 7,506

Vol. İ
2008 Animasyon Animasyon 8.4 857,325
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,809) The 100 (2,626) La casa de papel (2,050) Castle Rock (1,898) Sharp Objects (1,665) Preacher (1,489) The Sinner (1,184) Vikings (1,049) Westworld (874) Friends (826)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018