Giriş Kayıt
Jacob Speirs

Jacob Speirs


Animasyon, Görsel Efekt, Senarist

Jacob Speirs, animasyon, görsel efekt, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Çeşitli 7.6 3,824

Cesur
2012 Animasyon Görsel Efekt 7.1 329,449

Yukarı Bak
2009 Animasyon Çeşitli 8.3 822,678
2008 Animasyon Senarist 7.7 8,949

Vol. İ
2008 Animasyon Animasyon 8.4 882,963
Dizi Altyazıları
True Detective (7,525) Vikings (4,035) Shameless (2,726) The Flash (1,665) The Punisher (1,573) Arrow (1,427) Outlander (1,393) The Big Bang Theory (1,348) Supernatural (1,192) Black Mirror (1,159)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019