Giriş Kayıt
Amitosh Nagpal

Amitosh Nagpal


Oyuncu, Müzisyen, Senarist

Amitosh Nagpal, oyuncu, müzisyen, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.1 44
2017 Komedi Senarist 7.8 17,214
2015 Komedi Oyuncu 6.9 356

Pembe Çete
2014 Aksiyon Senarist 6.1 1,953
2013 Komedi Oyuncu
Müzik
3.6 4,932
2013 Oyuncu 5.3 382
2011 Dram Oyuncu 6.2 4,548
2010 Komedi Oyuncu 5.4 16
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 25,273
2008 Komedi Müzik 7.8 14,606
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,674) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,850) Black Mirror (1,634) Shingeki no kyojin (1,610) The Big Bang Theory (1,509) Vikings (1,196) Swamp Thing (1,137) Breaking Bad (1,009)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019