Giriş Kayıt
Misaki Horiuchi

Misaki Horiuchi


Görsel Efekt, Özel Efekt, Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Misaki Horiuchi, görsel efekt, Özel efekt, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Animasyon Kameraman 8.3 3,702
2011 Animasyon Görüntü Yönetmeni 7.9 46
2010 Animasyon Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.8 231
2010 Animasyon Görsel Efekt 7.8 9,265
2010 Animasyon Görsel Efekt 6.6 4,740
2009 Animasyon Görsel Efekt
Animasyon
7.7 1,274

Batman: Gotham Şövalyesi
2008 Animasyon Özel Efekt 6.8 24,395
2007 Animasyon Görsel Efekt 5.7 32
2007 Animasyon Özel Efekt 7.0 211
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019