Giriş Kayıt
Richard Cabral

Richard Cabral


Oyuncu, Yapımcı

Richard Cabral, oyuncu, yapımcı.

2014 yılının Ekim ayında Janiece Sarduy ile evlendi.

Breaking In (2018), American Crime (2015), Mayans M.C. (2018), (2012) Tehlikeli Takip (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.75 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İntikam Meleği
2018 Aksiyon Oyuncu 6.5 28,886
2018 Suç Oyuncu 7.5 6,698
2018 Aksiyon Oyuncu 5.3 8,443
2018 Dram Oyuncu 5.1 146
2018 Suç Oyuncu    
2017 Suç Yapımcı
Oyuncu
3.4 231
2016 Aksiyon Oyuncu 8.0 31,265

Kan Bağı
2016 Aksiyon Oyuncu 6.4 50,969
2015 Oyuncu 6.6 380
2015 Suç Oyuncu 7.8 8,460

Hayatımın En Kötü Gecesi
2014 Komedi Oyuncu 6.0 47,561

Paranormal Activity: İşaretliler
2014 Korku Oyuncu 5.0 36,643
2014 Aksiyon Oyuncu 4.0 127

Danışman
2013 Suç Oyuncu 5.3 91,185

Muhbir
2013 Aksiyon Oyuncu 6.5 77,073
2013 Aksiyon Oyuncu 5.1 136
2013 Komedi Oyuncu 5.9 41

Tehlikeli Takip
2012 Suç Oyuncu 7.6 208,748

Daha İyi Bir Hayat
2011 Dram Oyuncu 7.2 14,495
2009 Suç Oyuncu 8.4 23,372
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019