Giriş Kayıt
Marc Barnes

Marc Barnes


Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Marc Barnes, oyuncu, yapım yöneticisi.

Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 8.0 42
2018 Dram Oyuncu 5.8 72
2018 Gerilim Oyuncu 5.5 389
2018 Dram Çeşitli 5.8 544
2017 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.1 1,043
2016 Korku Oyuncu 3.7 5,095
2016 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.1 308
2015 Aile Çeşitli 5.4 448
2015 Aile Oyuncu 5.5 93
2013 Komedi Oyuncu 4.2 102
2013 Dram Oyuncu 5.1 354
2013 Korku Oyuncu 4.4 1,032
2013 Oyuncu 6.2 20
2012 Romantik Çeşitli 6.0 894
2012 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.5 662
2012 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
3.6 566
2012 Aksiyon Oyuncu 3.5 416
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019