Giriş Kayıt
Hajime Kanda

Hajime Kanda


Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Hajime Kanda, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.3 586
2015 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.5 3,250
2012 Korku Görüntü Yönetmeni 1.2 508

Rüya Gezisi
2007 Korku Kameraman 5.2 1,420
1999 Dram Kameraman 6.9 6,624
Dizi Altyazıları
True Detective (3,503) The Flash (2,408) Shameless (2,094) Vikings (2,093) Star Trek: Discovery (1,756) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,596) Inside No. 9 (1,586) This Is Us (1,178) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019