Giriş Kayıt
Chord Overstreet

Chord Overstreet (30)


Oyuncu

Chord Paul Overstreet, 17 Şubat 1989 Nashville, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

4th Man Out (2015), (2009) Glee (2009), (2009) Mahzen (2009), (2011) Glee: The 3D Concert Movie (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Chord Paul Overstreet
Doğum Tarihi: 17 Şubat 1989
Doğum Yeri: Nashville, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: The Cast of Glee
Burcu: Kova
Boyu: 1.83 m
8.9 (7 Oy)
  • Currently 177.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (38)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 26 Komedi Oyuncu 6.6 7,946
2012 Oyuncu 6.9 253
2011 22 Belgesel Oyuncu 5.4 5,420
2011 Müzik Oyuncu 5.1 226
2011 22 Aksiyon Oyuncu 5.5 2,243

Mahzen
2009 20 Macera Oyuncu 5.7 21,230
2009 Komedi Oyuncu 6.8 124,441
2003 Komedi Oyuncu 7.2 13,351
Dizi Altyazıları
True Detective (3,463) The Flash (2,396) Shameless (2,092) Vikings (2,074) Star Trek: Discovery (1,749) Project Blue Book (1,677) Counterpart (1,595) Inside No. 9 (1,575) This Is Us (1,175) The Big Bang Theory (1,081)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019