Giriş Kayıt
Brian Gottlieb

Brian Gottlieb


Senarist, Görüntü Yönetmeni, Kameraman

Brian Gottlieb, senarist, görüntü yönetmeni, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Senarist 6.3 550
2017 Belgesel Görüntü Yönetmeni 5.4 2,085
2017 Dram Senarist 5.4 4,442

Şüpheliler
2012 Suç Çeşitli 6.0 9,891

Ortadaki Adam
2009 Komedi Kameraman 6.6 35,203
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,644) Black Mirror (1,775) The 100 (1,768) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,677) Swamp Thing (1,631) The Big Bang Theory (1,334) Vikings (1,246)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019