Giriş Kayıt
Yuksek

Yuksek


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

Yuksek, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Müzik 6.8 16
2022 Komedi Müzik 6.1 78
2022 Komedi Müzik 6.2 161
2021 Dram Müzik 6.2 47
2021 Dram Müzik 8.2 704
2020 Komedi Müzik 6.3 144
2018 Dram Müzik    
2016 News Oyuncu 6.4 146
2015 Dram Müzik 5.1 1,095
2014 Müzik 5.9 511
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024