Giriş Kayıt
Sam Parham

Sam Parham


Dublör, Oyuncu

Sam Parham, dublör, oyuncu.

The Legend of Barney Thomson (2015), (2012) Siyahlı Kadın (2012), (2013) Da Vinci'nin Şeytanları (2013), (2018) Mogli: Orman Çocuğu (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: 3Run
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mogli: Orman Çocuğu
2018 Macera Dublör 6.5 41,710
2016 Dram Dublör 5.2 255

Tarzan Efsanesi
2016 Aksiyon Dublör 6.3 147,855

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Dublör 6.5 210,760

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Dublör 8.0 775,155
2015 Komedi Dublör 6.3 4,560

Yenilmezler: Ultron Çağı
2015 Aksiyon Dublör 7.4 637,642

Göç: Tanrılar ve Krallar
2014 Aksiyon Dublör 6.0 149,651

Yarının Sınırında
2014 Aksiyon Dublör 7.9 539,293
2014 Komedi Dublör 6.2 16,840

Zafere Hücum
2013 Aksiyon Dublör 8.1 387,181

Dünya Savaşı Z
2013 Aksiyon Dublör 7.0 547,008

Da Vinci'nin Şeytanları
2013 Macera Dublör 8.0 69,350
2012 Dram Dublör 8.4 4,834

Pamuk Prenses ve Avcı
2012 Aksiyon Dublör 6.1 256,891

Siyahlı Kadın
2012 Dram Dublör 6.4 164,187
2011 Macera Dublör 7.5 282,622
2009 Komedi Oyuncu 7.2 78
2008 Macera Dublör 7.9 65,261
2007 Suç Dublör 8.0 4,899
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019