Giriş Kayıt
Yoichi Hosono

Yoichi Hosono


Görsel Efekt

Yoichi Hosono, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Görsel Efekt 4.7 1,398
2013 Tarihi Görsel Efekt 7.9 55
2013 Gizem Görsel Efekt 5.9 34
2012 Komedi Görsel Efekt 6.0 204
2011 Korku Görsel Efekt 5.2 3,058
2011 Korku Görsel Efekt 4.9 1,981
Dizi Altyazıları
True Detective (7,662) Vikings (4,245) Shameless (2,792) The Flash (1,782) The Punisher (1,608) Arrow (1,489) Outlander (1,442) The Big Bang Theory (1,367) Supernatural (1,223) Black Mirror (1,195)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019