Giriş Kayıt
Rudy Marquez

Rudy Marquez


Oyuncu

Rudy Marquez, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.6 5,327
2014 Korku Oyuncu 2.8 117
2013 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.2 667
2013 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Kısa Metraj Çeşitli 8.6 14
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 8
Dizi Altyazıları
Origin (3,198) Narcos: Mexico (2,733) The Big Bang Theory (1,935) Titans (1,918) Supernatural (1,776) Doctor Who (1,527) The Last Ship (1,250) Outlander (1,188) The Last Kingdom (1,104) The Flash (950)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018