Giriş Kayıt
Rudy Marquez

Rudy Marquez


Oyuncu

Rudy Marquez, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.5 6,385
2014 Korku Oyuncu 2.8 122
2013 Dram Oyuncu
Çeşitli
7.3 674
2013 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Kısa Metraj Çeşitli 8.6 14
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 8
Dizi Altyazıları
Vikings (12,133) The Punisher (5,700) True Detective (3,908) Supernatural (3,216) The Big Bang Theory (3,213) Luther (2,511) Gotham (2,293) The Blacklist (1,780) Star Trek: Discovery (1,684) Project Blue Book (1,624)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019