Giriş Kayıt
Christopher Hunt

Christopher Hunt (34)


Oyuncu

Christopher Hunt, 15 Mart 1985 Hindistannapolis, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu.

Right to Believe (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Mart 1985
Doğum Yeri: Hindistannapolis, Hindistanna, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Zamanlar Hollywood'ta
2019 34 Komedi Oyuncu 9.7 6,037
2017 32 Komedi Oyuncu 4.2 169
2015 30 Dram Oyuncu 5.7 68
2013 28 Dram Oyuncu 2.4 237
2012 27 Dram Oyuncu 5.9 3,400
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019