Giriş Kayıt
Tekin Dogan

Tekin Dogan


Yapımcı

Tekin Dogan, yapımcı.

Mucize (2015), Ya Sonra (2011), Kırık Kanatlar (2006), Dilber'in Sekiz Günü (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Yapımcı 7.6 8,056
2012 Dram Yapımcı 3.5 37
2011 Komedi Yapımcı 5.2 2,293
2011 Dram Yapımcı 4.4 355
2009 Dram Yapımcı 5.1 104
2008 Dram Yapımcı 7.0 533
2007 Dram Yapımcı 5.8 68
2007 Dram Yapımcı 5.2 352
2006 Dram Yapımcı 7.5 544
2005 Dram Yapımcı 7.6 74
2004 Komedi Yapımcı 5.8 96
1998 Yapımcı 3.3 149
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,629) The 100 (1,761) Black Mirror (1,749) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,672) Swamp Thing (1,622) The Big Bang Theory (1,330) Vikings (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019