Giriş Kayıt
Maya Stojan

Maya Stojan


Oyuncu, Yapımcı

Maya Stojan, oyuncu, yapımcı.

(2009) Castle (2009), (2017) Yenilik (2017), (2010) The Prometheus Project (2010), (2013) The Contractor (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.68 m
10.0 (3 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilik
2017 Dram Oyuncu 6.4 8,702
2016 Aile Oyuncu 6.3 352
2014 Korku Oyuncu 4.4 308
2013 Suç Oyuncu 3.9 601
2013 Aksiyon Oyuncu 7.5 180,080
2013 Dram Oyuncu 6.6 16
2013 Komedi Oyuncu 5.9 42
2011 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
7.7 45
2010 Korku Oyuncu 5.0 937
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 5,111
2009 Komedi Oyuncu 8.2 131,860
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019