Giriş Kayıt
Jack Sidey

Jack Sidey


Jack Sidey,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yüce Sezar!
2016 Komedi Çeşitli 6.3 110,410

Danimarkalı Kız
2015 Biyografi Çeşitli 7.1 145,497

Son Efsane
2015 Biyografi Çeşitli 6.5 14,298

Efsane
2015 Biyografi Çeşitli 7.0 137,476
2015 Macera Çeşitli 7.1 179,913

Aşkın Ritmi
2015 Dram Çeşitli 6.2 31,978

Her Şeyin Teorisi
2014 Biyografi Çeşitli 7.7 357,617

Çöplük
2014 Macera Çeşitli 7.2 18,553

Ocak Ayının İki Yüzü
2014 Romantik Çeşitli 6.2 27,369

Zamanda Aşk
2013 Dram Çeşitli 7.8 256,882

Kapalı Devre
2013 Suç Çeşitli 6.2 20,334

Bu Aşk Fazla Sürmez
2013 Komedi Çeşitli 5.7 33,976

Dünyanın Sonu
2013 Aksiyon Çeşitli 7.0 230,979

Sefiller
2012 Dram Çeşitli 7.6 283,930
2012 Dram Çeşitli 6.6 84,149

Büyük Mucize
2012 Biyografi Çeşitli 6.5 17,482

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 111,201

Köstebek
2011 Dram Çeşitli 7.1 174,006

Johnny English'in Dönüşü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 109,757
2011 Macera Çeşitli 7.0 219,172
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,397) Supernatural (3,645) Star Trek: Discovery (2,703) The Big Bang Theory (2,040) The Flash (1,748) Vikings (1,291) This Is Us (1,184) Into the Badlands (1,017) Arrow (924) American Gods (894)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019