Giriş Kayıt
Nithya Menon

Nithya Menon


Oyuncu, Müzisyen

Nithya Menon, oyuncu, müzisyen.

24 (2016), Ustad Hotel (2012), Janatha Garage (2016), OK Kanmani (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nithya Menen | Nithya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 7.9 4,802
2016 Aksiyon Oyuncu 6.3 2,502
2016 Aksiyon Oyuncu 7.4 4,729
2016 Aksiyon Oyuncu
Müzik
6.7 838
2016 Aksiyon Oyuncu 6.1 84
2016 Aksiyon Oyuncu 7.9 14,225
2015 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,339
2015 Komedi Oyuncu 5.6 1,021
2015 Romantik Oyuncu 7.4 3,978
2015 Aksiyon Oyuncu 6.8 2,382
2015 Oyuncu 6.2 248
2015 Komedi Oyuncu 6.6 1,406
2015 Müzikal Oyuncu 7.5 728
2014 Dram Oyuncu 8.3 12,247
2013 Dram Oyuncu
Müzik
7.2 1,199
2013 Komedi Müzik
Oyuncu
4.3 141
2013 Romantik Oyuncu 7.6 94
2013 Aksiyon Oyuncu 5.6 52
2012 Dram Oyuncu 4.5 74
2012 Komedi Oyuncu 8.3 8,762
2012 Komedi Oyuncu 2.6 18
2012 Dram Oyuncu 3.8 75
2012 Romantik Müzik
Oyuncu
7.3 1,348
2011 Dram Oyuncu 4.3 62
2011 Dram Oyuncu 6.0 683
2011 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,519
2011 Dram Oyuncu
Müzik
7.7 2,148
2010 Dram Oyuncu 6.2 238
2009 Komedi Oyuncu 7.4 872
1998 Macera Oyuncu 5.9 280
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019