Giriş Kayıt
José Baños

José Baños


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

José Baños, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 1,826
2016 Dram Çeşitli 7.1 23,124

Bilinmeyen Numara
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.6 7,099
2014 Dram Yapımcı 7.9 38
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 194
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 810
Film Altyazıları
Venom (2,984) A Simple Favor (2,702) First Man (1,955) Roma (1,341) Between Worlds (1,245) The Predator (972) Lukas (952) Sky Hunter (842) Mowgli (770) Goosebumps 2: Haunted Halloween (661)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,884) Vikings (2,808) The Flash (1,764) Supergirl (1,634) Supernatural (1,098) Counterpart (1,070) La Casa de Papel (830) The Big Bang Theory (681) Friends (680) Doctor Who (660)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018