Giriş Kayıt
José Baños

José Baños


Yönetmen Asistanı, Yapımcı

José Baños, yönetmen asistanı, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 1,754
2016 Dram Çeşitli 7.1 22,714

Bilinmeyen Numara
2015 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.6 6,940
2014 Dram Yapımcı 7.8 37
2012 Dram Yönetmen Asistanı 5.0 193
2012 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.7 809
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018