Giriş Kayıt
Guido Zen

Guido Zen


Müzisyen, Müzisyen

Guido Zen, müzisyen, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Müzik 5.7 51
2014 Kısa Metraj Müzik    
2012 Dram Müzik 6.3 606
2012 Korku Müzik 3.9 129

Korkunç Son
2009 Gerilim Müzik 4.4 4,679
Dizi Altyazıları
Shameless (4,410) Better Call Saul (2,339) Supernatural (2,278) Daredevil (1,846) The Flash (1,719) Arrow (1,709) The Big Bang Theory (1,500) Doctor Who (1,343) La Casa de Papel (1,217) Manifest (1,006)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018