Giriş Kayıt
Marci Mudd

Marci Mudd


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Marci Mudd, sanat yönetmeni, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

The Looming Tower (2018), Can You Ever Forgive Me? (2018), Ava's Possessions (2015), Youth in Oregon (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.6 3,730
2018 Dram Sanat Yönetmeni 8.0 6,271
2017 Komedi Sanat Yönetmeni 5.9 527
2016 Komedi Sanat Yönetmeni 5.6 951
2015 Komedi Sanat Yönetmeni 5.6 2,630
2015 Komedi Sanat Bölümü 6.0 57,733
2014 Suç Sanat Bölümü 8.2 29,270
2014 Dram Sanat Bölümü 8.3 48,418
2012 Kısa Metraj 5.9 193
1975 Komedi Yapım Tasarımcısı 8.1 38,426
Dizi Altyazıları
True Detective (7,435) Vikings (3,920) Shameless (2,698) The Flash (1,563) The Punisher (1,545) Arrow (1,389) Outlander (1,378) The Big Bang Theory (1,332) Supernatural (1,167) Black Mirror (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019