Giriş Kayıt
E.J. Enriquez

E.J. Enriquez (30)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Editör

Eduardo Enriquez Jr., 31 Ağustos 1988 El Paso, Texas, ABD doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, editör.

Red White & Blue (2010), Computer Chess (2013), Scenes from the Suburbs (2011), Pit Stop (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Eduardo Enriquez Jr.
Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1988
Doğum Yeri: El Paso, Texas, ABD
Burcu: Başak
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 26 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.9 105
2014 26 Belgesel Kameraman 6.6 483
2014 26 Dram Kameraman 7.0 29
2013 25 Kısa Metraj Kameraman 6.8 154
2013 25 Komedi Kameraman 5.2 841
2013 25 Komedi Kameraman 6.3 3,913
2013 25 Dram Kameraman 6.0 1,270
2012 24 Dram Görüntü Yönetmeni
Kameraman
6.3 37
2012 24 Kısa Metraj Kameraman 7.4 94
2011 23 Dram Editorial Department 7.3 92
2011 23 Komedi Kameraman 5.2 407
2011 23 Kısa Metraj Kameraman 7.3 2,033
2010 22 Dram Kameraman 6.4 5,146
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,764) Supernatural (4,596) The Big Bang Theory (3,410) The Flash (2,596) Better Call Saul (1,991) A Discovery of Witches (1,939) Shameless (1,768) Titans (1,680) La Casa de Papel (1,193) Manifest (1,126)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018