Giriş Kayıt
Harry Serjeant

Harry Serjeant


Oyuncu, Yapımcı

Harry Serjeant, oyuncu, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 Dram Çeşitli 7.4 249,429

Kahramanlar Çağı
2011 Aksiyon Çeşitli 5.6 9,067
2010 Kısa Metraj Yapımcı 7.9 304
2010 Gerilim Çeşitli 2.9 861
2009 Komedi Oyuncu 5.7 427
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (469,001) American Gods (3,450) Into the Badlands (2,694) Gotham (2,259) The Flash (2,255) The Big Bang Theory (1,853) Vikings (1,742) Arrow (1,655) Supernatural (1,608) The Blacklist (1,312)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019