Giriş Kayıt
Neet Mohan

Neet Mohan


Oyuncu

Neet Mohan, oyuncu.

(2015) No Offence (2015), (2011) Trishna (2011), (2017) Ransom (2017), (2014) Desert Dancer (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Başlat
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 278,955
2017 Suç Oyuncu 4.2 345
2017 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,518
2015 Komedi Oyuncu 8.0 3,168
2014 Biyografi Oyuncu 6.2 1,631
2012 Komedi Oyuncu 3.6 367
2012 Komedi Oyuncu 8.6 16
2012 Suç Oyuncu 8.6 15,855
2012 Oyuncu 5.7 380
2011 Aksiyon Oyuncu 4.5 323
2011 Dram Oyuncu 6.0 2,801
2011 Dram Oyuncu 5.4 295
2010 Aksiyon Oyuncu 8.2 26,037
Dizi Altyazıları
True Detective (7,515) Vikings (3,716) Shameless (3,523) Gotham (2,413) Shooter (2,047) The Umbrella Academy (1,887) Inside No. 9 (1,853) Doom Patrol (1,494) Star Trek: Discovery (1,449) The Blacklist (1,289)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019