Giriş Kayıt
Nilay Olcay

Nilay Olcay


Oyuncu

Nilay Olcay, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Korku Oyuncu 3.2 30
2010 Aksiyon Oyuncu 5.9 881
2009 Bilim-Kurgu, Dram, Kısa Metraj Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.1 140
2007 Dram Oyuncu 3.1 39
2006 Komedi Oyuncu 1.9 1,160
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,369) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,761) The 100 (2,446) Black Mirror (2,237) Big Little Lies (2,084) Swamp Thing (1,666) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,652) The Big Bang Theory (1,523) Jessica Jones (1,425)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019