Giriş Kayıt
Matt Joyer

Matt Joyer


Sesler, Sanat Bölümü, Makyaj

Matthew Joseph Joyer, sesler, sanat bölümü, makyaj.

Experimenter (2015), 4th Man Out (2015), James White (2015), Marjorie Prime (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Matthew Joseph Joyer
Boyu: 1.79 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlişki Durumu: Açık İlişki
2017 Komedi Sesler 5.3 2,739
2017 Dram Sesler 6.3 4,359

Rap Kraliçesi
2017 Dram Sesler 6.7 8,194
2017 Komedi Sesler 5.8 8,646
2017 Gizem Sesler 3.2 348
2016 Komedi Sesler 5.9 1,186
2016 Komedi Sesler 5.4 357
2016 Biyografi Makyaj 6.9 10,725
2016 Komedi Sesler 7.5 2,851
2016 Komedi Sesler 4.3 283
2015 Komedi Sesler 6.6 7,811
2015 Dram Sesler 6.0 1,540
2015 Biyografi Sesler 6.6 15,593
2015 Dram Sesler 7.1 5,020
2015 Dram Sesler 4.3 322

Kumiko, Hazine Avcısı
2014 Dram Sanat Bölümü 6.6 10,690
2014 Suç Sanat Bölümü 5.1 784
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.4 8,742
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.3 918
2011 Gerilim Sanat Bölümü 2.8 734
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.2 4,338

Genç Yetişkin
2011 Komedi Çeşitli 6.3 72,651

Ciddi Bir Adam
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.1 119,201

Savaş Sırasında Yaşam
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.4 6,344
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,809) A Star Is Born (5,052) Bohemian Rhapsody (2,955) Keepers (2,550) Suspiria (2,219) Museo (1,754) Ashes in the Snow (1,436) Revenger (1,217) First Man (1,155) Venom (1,112)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,696) Vikings (6,025) The Flash (2,006) Luther (1,985) The Big Bang Theory (1,431) The Blacklist (1,425) Black Mirror (1,344) Friends (1,139) Peaky Blinders (1,126) La casa de papel (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019