Giriş Kayıt
Brooks Fairley

Brooks Fairley


Sanat Yönetmeni, Set Dekoratörü, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Brooks Fairley, sanat yönetmeni, set dekoratörü, yapım tasarımcısı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Sanat Bölümü 5.7 368
2017 Suç Sanat Yönetmeni 4.2 427
2017 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 11
2017 Dram Sanat Yönetmeni 4.7 175
2016 Aksiyon Sanat Yönetmeni 2.1 870
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı
Sanat Yönetmeni
6.2 28
2015 Komedi Sanat Yönetmeni 5.2 515
2015 Komedi Set Dekoratörü 3.6 303
2015 Komedi Set Dekoratörü 6.1 493

Sanalüstü
2014 Korku Sanat Yönetmeni 5.6 61,106
2011 Komedi Sanat Yönetmeni 8.0 27
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019