Giriş Kayıt
Suzanne Tierney

Suzanne Tierney


Yapımcı

Suzanne Tierney, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Yapımcı 5.0 3,809
2011 Aksiyon Yapımcı 4.6 3,882

Kanıma Gir
2010 Dram Çeşitli 7.1 105,741

Özgürlük Yolu
2010 Macera Çeşitli 7.3 100,925

Dövüşçü
2010 Biyografi Çeşitli 7.8 312,590

Suikast
2010 Suç Çeşitli 6.9 26,210
2010 Komedi Çeşitli 5.8 7,863

Büyük Şüphe
2009 Suç Çeşitli 5.9 11,649

Büyülü Tat
2008 Komedi Çeşitli 6.3 8,325

Tamamlamadık mı Hâlâ?
2007 Komedi Çeşitli 4.1 17,875

Karambol
2005 Suç 5.3 1,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019