Giriş Kayıt
Sheena Kipu-Galariada

Sheena Kipu-Galariada


Yapımcı, Kameraman

Sheena Kipu-Galariada, yapımcı, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Reality-TV Yapımcı 7.1 2,018

Özel Akvaryumlar
2011 Reality-TV Yapımcı 6.7 1,322

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Çeşitli 5.9 164,100

Aklı Havada
2009 Dram Çeşitli 7.4 299,600
2009 Reality-TV Yapımcı 7.2 14,074
2009 Biyografi Kameraman 2.8 125
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019