Giriş Kayıt
Jose Carlos Montes

Jose Carlos Montes


Oyuncu

Jose Carlos Montes, oyuncu.

Cinco de Mayo: La batalla (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.2 43
2015 Komedi Oyuncu 7.3 10
2014 Komedi Oyuncu 5.5 141
2014 Biyografi Oyuncu 6.6 3,166
2013 Dram Oyuncu 6.2 694
2012 Belgesel Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.0 228
2012 Dram Oyuncu 6.6 3,710
2011 Macera Oyuncu 5.7 52
Film Altyazıları
Upgrade (9,882) Deadpool 2 (6,974) Tag (4,397) Avengers: Infinity War (3,793) Skyscraper (3,380) Adrift (2,727) The Endless (1,935) Down a Dark Hall (1,782) Ah-ga-ssi (903) Bad Samaritan (750)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,979) La casa de papel (2,426) The 100 (2,096) Better Call Saul (1,618) Sharp Objects (1,483) Yellowstone (1,411) Suits (1,260) Vikings (1,253) Preacher (1,244) Westworld (1,167)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018