Giriş Kayıt
Jose Carlos Montes

Jose Carlos Montes


Oyuncu

Jose Carlos Montes, oyuncu.

Cinco de Mayo: La batalla (2013) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.2 99
2015 Komedi Oyuncu 5.0 38
2014 Komedi Oyuncu 5.6 357
2014 Biyografi Oyuncu 6.6 3,494
2013 Dram Oyuncu 6.2 796
2012 Belgesel Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 7.2 297
2012 Dram Oyuncu 6.6 4,089
2012 Oyuncu 8.4 90
2011 Macera Oyuncu 5.9 57
Dizi Altyazıları
Vikings (9,610) Supernatural (3,921) Titans (2,122) The Gifted (1,370) The Big Bang Theory (1,221) Manifest (1,057) La Casa de Papel (1,032) Black Mirror (982) Peaky Blinders (936) Friends (831)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018