Giriş Kayıt
Gautam Kumar Jayaseelan

Gautam Kumar Jayaseelan


Kameraman, Görsel Efekt

Gautam Kumar Jayaseelan, kameraman, görsel efekt.

Mersal (2017), Thuppakki (2012), Race Gurram (2014), Theeran Adhigaaram Ondru (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Korku Kameraman 3.9 171
2017 Aksiyon Kameraman 8.3 5,884
2017 Dram Kameraman 7.9 1,161
2017 Aksiyon Kameraman 5.1 27
2017 Suç Kameraman 6.7 628
2017 Komedi Kameraman 5.3 1,385
2017 Komedi Kameraman 7.6 1,662
2017 Aksiyon Kameraman 6.6 217
2017 Dram Kameraman 6.9 119
2017 Komedi Kameraman 5.3 321
2017 Aksiyon Kameraman 2.9 125
2017 Dram Kameraman 5.3 325
2017 Aksiyon Kameraman 7.6 910
2017 Aksiyon Kameraman 6.5 4,634
2017 Aksiyon Kameraman 8.0 21,649
2017 Komedi Kameraman    
2016 Komedi Kameraman 5.0 336
2016 Romantik Kameraman 6.5 1,680
2016 Dram Kameraman 4.7 1,522
2016 Dram Kameraman 6.8 1,675
2016 Aksiyon Kameraman 5.6 945
2016 Komedi Kameraman 5.9 1,473
2016 Aksiyon Kameraman 6.3 2,524
2016 Komedi Kameraman 8.5 2,393
2016 Aksiyon Kameraman 6.7 848
2016 Dram Kameraman 8.1 1,055
2016 Komedi Kameraman 6.9 464
2016 Komedi Kameraman 5.9 455
2016 Gerilim Kameraman 5.2 290
2016 Komedi Kameraman 6.1 28
2016 Komedi Kameraman 6.9 869
2016 Aksiyon Kameraman 7.2 11,014
2016 Komedi Kameraman 3.6 177
2016 Aksiyon Kameraman 4.9 14
2016 Aksiyon Kameraman 6.3 95
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 996
2016 Aksiyon Kameraman 4.8 99
2016 Komedi Kameraman 5.7 358
2016 Aksiyon Kameraman 7.0 213
2016 Komedi Kameraman 4.2 359
2016 Dram Kameraman 4.1 56
2016 Gerilim Kameraman 3.6 336
2015 Suç Kameraman 8.5 4,509
2015 Aksiyon Kameraman 5.9 577
2015 Dram Kameraman 6.0 1,429
2015 Aksiyon Kameraman 6.3 5,086
2015 Komedi Kameraman 7.3 2,875
2015 Fantastik Kameraman 4.7 6,714
2015 Komedi Kameraman 5.4 624
2015 Korku Kameraman 7.7 1,093
2015 Aksiyon Kameraman 5.7 226
2015 Aksiyon Kameraman 8.5 13,299
2015 Komedi Kameraman 4.9 697
2015 Aksiyon Kameraman 6.1 2,493
2015 Aksiyon Kameraman 3.5 48
2015 Kameraman 6.5 407
2015 Komedi Kameraman 5.6 831
2015 Komedi Kameraman 5.6 517
2015 Aksiyon Kameraman 8.2 91,665
2015 Komedi Kameraman 5.6 1,032
2015 Gerilim Kameraman 7.0 28
2015 Aksiyon Kameraman 5.9 476
2015 Aksiyon Kameraman 5.7 975
2015 Aksiyon Kameraman 4.4 69
2015 Aksiyon Kameraman 7.3 7,144
2015 Müzikal Kameraman 6.4 537
2015 Komedi Kameraman 5.7 1,159
2015 Romantik Kameraman 6.7 2,537
2014 Aksiyon Kameraman 6.7 444
2014 Komedi Kameraman 3.8 123
2014 Kameraman 5.7 91
2014 Aksiyon Kameraman 5.8 239
2014 Aksiyon Kameraman 8.0 15,359
2014 Aksiyon Kameraman 3.5 296
2014 Komedi Kameraman 5.2 679
2014 Aksiyon Kameraman 6.3 359
2014 Romantik Kameraman 7.0 283
2014 Aksiyon Kameraman 4.9 3,403
2014 Dram Kameraman 8.4 8,239
2014 Dram Kameraman 7.8 4,467
2014 Aksiyon Kameraman 7.2 7,497
2014 Komedi Kameraman 5.9 287
2014 Aksiyon Kameraman 6.1 8,940
2014 Aile Kameraman 6.6 6,294
2013 Komedi Kameraman 6.7 862
2013 Komedi Kameraman 4.5 157
2013 Aksiyon Kameraman 7.2 7,985
2013 Komedi Kameraman 7.6 3,698
2013 Biyografi Kameraman 8.2 53,679

Bir Zamanlar Bir Cadı Yaşarmış
2013 Korku Kameraman 5.7 3,505
2013 Komedi Kameraman 5.7 5,716
2013 Komedi Kameraman 5.8 3,767
2013 Dram Kameraman 4.8 215
2012 Aksiyon Kameraman 4.9 13,336
2012 Romantik Kameraman 6.5 1,353
2012 Aksiyon Kameraman 7.9 21,070
2012 Aksiyon Kameraman 5.9 4,357
2012 Komedi Görsel Efekt 7.5 10,446
2011 Komedi Görsel Efekt 7.0 2,300
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 1,159
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.8 4,472
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 1,531
2010 Aksiyon Görsel Efekt 4.0 1,444

Avustralya
2008 Macera Görsel Efekt 6.6 112,842
- Komedi Kameraman 4.6 40
Dizi Altyazıları
True Detective (5,674) Shameless (4,175) Vikings (2,574) The Flash (2,302) Inside No. 9 (2,056) Project Blue Book (1,708) Star Trek: Discovery (1,674) Counterpart (1,652) Arrow (1,326) The Blacklist (1,321)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019