Giriş Kayıt
Jonny Orsini

Jonny Orsini


Oyuncu

Jonny Orsini, oyuncu.

Beneath (2013), King Kelly (2012), (2019) The Assistant (2019), (2012) Generation Um... (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jonathan Orsini
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Aksiyon Oyuncu 3.9 85
2019 Dram Oyuncu 6.4 23,200
2013 Korku Oyuncu 3.6 4,566

Neredeyse Mükemmel
2012 Komedi Oyuncu 5.7 15,541
2012 Dram Oyuncu 3.9 4,156
2012 Komedi Oyuncu 4.9 611
2010 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.3 94
2009 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 104
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022