Giriş Kayıt
Yûsuke Kobayashi

Yûsuke Kobayashi


Oyuncu

Yûsuke Kobayashi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Oyuncu 6.6 921
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 278
2016 Oyuncu 7.3 815
2016 Animasyon Oyuncu 8.0 4,331
2016 Animasyon Oyuncu 6.3 64
2016 Animasyon Oyuncu 6.6 188
2015 Animasyon Oyuncu 4.9 48
2015 Animasyon Oyuncu 7.6 1,620
2015 Animasyon Oyuncu 7.1 810
2015 Macera Oyuncu 7.5 2,300
2015 Animasyon Oyuncu 8.3 3,079
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 1,433
2014 Animasyon Oyuncu 6.0 22
2014 Animasyon Oyuncu 6.3 52
2014 Animasyon Oyuncu 6.7 112
2014 Aksiyon Oyuncu 7.0 163
2013 Animasyon Oyuncu 7.6 1,213
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018