Giriş Kayıt
Lawrence Whitener

Lawrence Whitener


Oyuncu

Lawrence Whitener, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.2 43
2017 Komedi Oyuncu 4.3 67
2016 Aile Oyuncu 4.8 119
2016 Komedi Oyuncu 5.1 287
2015 Komedi Oyuncu 5.9 4,940
2015 Komedi Oyuncu 5.3 50

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Oyuncu 7.8 667,171

Anarşi
2014 Dram Oyuncu 3.8 3,382
2013 Dram Oyuncu 6.6 688

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 693,773
2013 Dram Oyuncu 8.8 431,744

Kayıp Umutlar
2012 Dram Oyuncu 6.6 34,675
2012 Dram Oyuncu 5.9 59

Kara Şövalye Yükseliyor
2012 Aksiyon Oyuncu 8.4 1,389,189
2012 Biyografi Oyuncu 7.4 19,800
2011 Korku Oyuncu 6.3 15
2010 Komedi Oyuncu 3.3 370
2009 Dram Oyuncu 7.1 2,576

Devlet Başkanı
2003 Komedi Oyuncu 5.4 17,099
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,181) Black Mirror (1,796) The Big Bang Theory (1,741) Swamp Thing (1,732) The 100 (1,629) Shingeki no kyojin (1,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,315) Vikings (1,313)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019