Giriş Kayıt
Charles-Olivier Pelletier

Charles-Olivier Pelletier


Oyuncu

Charles-Olivier Pelletier, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 30
2013 Biyografi Oyuncu 7.4 1,347
2013 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 10
2008 Dram Oyuncu 5.9 3,486
2007 Dram Oyuncu 6.1 124
Dizi Altyazıları
Vikings (5,740) Supernatural (2,594) Titans (2,481) The Flash (1,582) The Gifted (1,266) Doctor Who (1,168) The Big Bang Theory (1,026) Outlander (1,026) La Casa de Papel (978) Black Mirror (969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018