Giriş Kayıt
Julian Gant

Julian Gant


Oyuncu

Julian Gant, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Julian J. Gant
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 6.8 3,179
2013 Suç Oyuncu 7.9 30
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 39,778
2013 Suç Oyuncu 5.0 238

Aşk Ve Gurur
2013 Dram Oyuncu 5.7 8,414
2012 Dram Oyuncu 4.1 250
2012 Komedi Oyuncu 8.3 13,460

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Oyuncu 7.1 279,507
Film Altyazıları
Venom (2,921) A Simple Favor (2,670) First Man (1,933) Roma (1,293) Between Worlds (1,231) The Predator (951) Lukas (925) Sky Hunter (833) Mowgli (760) Goosebumps 2: Haunted Halloween (648)
Dizi Altyazıları
Arrow (2,837) Vikings (2,747) The Flash (1,720) Supergirl (1,623) Counterpart (1,054) Supernatural (984) La Casa de Papel (815) Friends (666) The Big Bang Theory (656) Doctor Who (648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018